COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Peste 200 de troleibuze circulă cu defecțiuni tehnice. Încălcările depistate de ANTA

Peste 200 de troleibuze circulă cu defecțiuni tehnice. Încălcările depistate de ANTA

În perioada 19-28 august, angajații Secției supraveghere transport și circulație rutieră din cadrul Direcției de Poliție a capitalei, în comun cu Agenția Națională Transport Auto (ANTA), au verificat troleibuzele din parcurile urbane.

În urma controalelor, la peste 200 de troleibuze au fost depistate încălcări, iar cinci unități de transport au fost stopate, fiindu-le interzisă exploatarea.

Potrivit poliţiei, scopul verificărilor a fost responsabilizarea şoferilor şi administratorilor privind respectarea regulilor de exploatare tehnică a unităţilor de transport.

Astfel, au fost supuse verificării 210 troleibuze, fiind depistate încălcări ale legislaţiei admise de către şoferi, cum ar fi defecțiuni tehnice în dispozitivele de iluminare a farurilor și a semnalizatoarelor de viraj-avarie și cauciucuri uzate. În urma verificărilor, au fost întocmite şase procese-verbale cu aplicarea amenzilor în mărime de 300 de lei.


În ultima lună, poliţiştii au descins cu verificări în mai multe locuri, printre care şi Gara Auto Nord, dar şi la mai multe companii de maxi-taxi.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load