Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Achitarea călătoriei la validatoarele staționare va fi disponibilă și într-o altă rută de troleibuz

11 apr. 17:31   Capitala
4744 0

Începînd de mîine, achitarea călătoriei la validatoarele staționare va fi disponibilă și în troleibuzele de pe ruta nr. 3.

Amintim că, la ora actuală pasagerii pot achita călătoria cu transportul public la validatoarele staționare de pe mai multe rute de troleibuze și autobuze din capitală Troleibuzele de pe rutele nr. 22, 23, 24 și 30, transmite Noi.md.

Autobuzele de pe rutele nr. 2 și 5. Cum achiți călătoria prin acest validator Ai trei opțiuni de achitare: 1. cu cardul; 2. cu smartphone-ul; 3. cu ceasul inteligent. Imediat cum achiți călătoria la validator, vei primi o notificare de confirmare a plății: în aplicația băncii; SMS. Iar dacă nu ai primit notificare, verifică în aplicația mobilă a băncii extrasul (chitanța).

"Ai grijă. Nu ține telefonul, ceasul sau cardul aproape de validator. Acesta poate retrage bani, dacă nu intenționezi să achiți călătoria la validator. Fii prudent, în special dacă deții un telefon ce operează pe Android și ai cardurile atașate la Google Wallet", - se menționează în declarația primăriei.

2
0
0
1
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?