COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Pavel Voicu povestește cum s-a tratat de coronavirus

Pavel Voicu povestește cum s-a tratat de coronavirus

Ministru Afacerilor Interne, Pavel Voicu s-ar fi infectat de noul tip de coronavirus de la un coleg de la muncă, și a recunoscut că dacă nu se testa la Covid-19, probabil nici nu știa că a fost infectat.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Puterea a 4-a de la N4, scrie unimedia.info.

„Eu cred că nici nu știam dacă nu treceam acest test. Nu vreau să învinovățesc pe nimeni, recunosc că sînt mult timp la serviciu, de la 06:30 pînă la 21:00 seara sînt la serviciu și un singur șofer nu reușește și am un coleg care mă ajută. I-am divizat ca să nu aibă contact și să nu îi supunem riscului pe ambii și cînd urma să vină la serviciu mi-a spus că știe că trebuie să vină la serviciu, dar sora sa este contanimată și atunci i-am zis să stea acasă”, a declarat Pavel Voicu.


Atunci cînd tot cabinetul de miniștri, consilierii și șoferi trebuiau să dea acest test, Voicu a declarat că nici nu se gîndea să îl treacă și el.

„Mi-au spus medicii de la ANSP că este o formă ușoară, o concentrație mică de virus și practic spre etapa de finalizare. De aceea, am stat cred că 7-8 zile acasă, am dat acel test, a fost depistat negativ, am respectat acele 14 zile și m-am întors la serviciu. Toată perioada asta am lucrat la distanță. Am avut tratatement în primele 7-10 zile pentru febră, dureri de cap. Aveam dureri și poate înainte de a depista acest virus, însă nu îi atrăgeam atenția fiind antrenat în activități puteai să crezi că e din cauza timpului, supraooboseală. Depinde mult de organismul omului, cum este și imunitatea, eu mă consider sportiv, eu am fost și sportiv de performanță, imunitatea este formată din timp și cred că trecea fără să o observ. Nu am avut disconforturi ca să mă pot expune acum, noi vedem consecințele altor persoane”, a mai adăugat ministrul.

Amintim că acum o săptămînă, ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu a revenit la muncă. Oficialul a participat, la un eveniment dedicat cadrului medical, care a contribuit la acordarea primului ajutor și tratarea colegilor din sistemul MAI. Tot în aceeași zi, a participat la ședința Guvernului.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load