Ostalep spune că SIS ar fi demarat o muncă activă de discreditare a lui

Ostalep spune că SIS ar fi demarat o muncă activă de discreditare a lui

Cunoscutul analist politic, fostul viceministru moldovean de externe, Valeriu Ostalep, a anunţat că SIS-ul a pus ochiul pe el.


Ostalep îşi informează prietenii de pe Facebook că Serviciul de Informaţii şi Securitate ar fi demarat o muncă activă de discreditare a lui.


„Sarcina este identificarea semnalmentelor legăturilor cu serviciile speciale ruse. Schizofrenia se bazează inclusiv pe aceea că eu „apăr Rusia, promovez politica acesteia şi călătoresc frecvent peste hotare”, scrie analistul.


El mai afirmă că toată această activitate a SIS-ului este coordonată de către directorul adjunct al SIS-ului, Alexandru Balan.


„Azi mă voi adresa la procuratură cu solicitarea de a fi verificată legalitatea interceptării telefonului meu, stabilirii filajului şi din ce considerente deja de atîţia ani sînt fixate deplasările mele”, mai scrie Ostalep.


Între timp, analistul a studiat identitatea şi activitatea lui Balan şi a afirmat următoarele: am ajuns la concluzia că acest om nu poate nu numai să se afle într-o asemenea funcţie, ci şi în serviciul (organul) respectiv.


Analistul avertizează că va depune eforturi pentru a determina demiterea lui Balan.


Serviciul de informaţii şi Securitate nu a reacţionat deocamdatăla acuzaţiile lansate de Ostalep.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load