Opinie: Nu i se interzice nimănui să lucreze cu cetățenii de pe malul stîng al Nistrului

Opinie: Nu i se interzice nimănui să lucreze cu cetățenii de pe malul stîng al Nistrului

Nimeni nu are interdicţia de a lucra cu cetățenii Moldovei de pe malul stîng al Nistrului, iar partidele și candidații independenți participanţi la alegeri au avut posibilitatea de a-şi exercita acest drept, iar acum nu au nimic a reproșa cuiva sau a acuza pe cineva.

Această opinie a fost exprimată în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune NTV-Moldova, de către avocatul, șeful Comisiei în domeniul juridic a Consiliului Societății Civile de pe lîngă preşedintele Moldovei, Pavel Midrigan, notează Noi.md.

Comentînd votul cetățenilor moldoveni din regiunea transnistreană, în cadrul scrutinului parlamentar, el a menționat că nimănui nu i s-a interzis să lucreze cu moldovenii de pe malul stîng al Nistrului.

„Şi dacă e să vorbim despre cei pe care i-au votat aceşti oameni... Putem noi oare să le reproşăm ceva? Au votat pentru că a existat încredere, un fel de interes, chestiuni organizaționale. Prin urmare, partidele ar trebui să se uite la fiecare ștampilă din buletine, să se gîndească la lucrul pe care l-au făcut, la acţiunile pe care le-au întreprins. Și fiecare să-şi facă propriile concluzii”, a spus Pavel Midrigan.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load