COVID-19 în MOLDOVA

Ochișor și echipa nu acceptă critica și transformă obiecțiile în război politic

Ochișor și echipa nu acceptă critica și transformă obiecțiile în război politic

Primarul comunei Ivancea, Boris Ochișor și echipa sa nu abordează în mod corespunzător problemele presante ale locuitorilor, iar toate comentariile făcute acestora în această privință și indiciile unor încălcări specifice sunt transpuse de fiecare dată în context politic.

Această opinie a fost exprimată de Viktor Marahovschii, consilier al PSRM din Consiliul local al comunei Ivancea din raionul Orhei. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui interviu oferit pentru Noi.md.

"Ei, adică Ochișor și echipa, privesc obiecțiile și acțiunile mele, menite să schimbe o situație sau alta care necesită a fi corectată, ca pe un război. Nu cred că e corect așa ceva. Dacă construcția trebuie să se desfășoare așa și nu altfel, dacă în acte totul trebuie să fie așa și nu altfel, iar eu le atrag atenția la aceste lacune, atunci despre ce fel de război vorbim?!", se întreabă Victor Marahovschii.


Potrivit spuselor sale, ei spun că este un ”război politic”.

"De fiecare dată, dacă eu încerc să conturez o problemă, să indic anumite încălcări, ei o interpretează într-un context politic. Veșnic noi ”îi încurcăm lui Șor”, veșnic ”socialiștii împotriva lui Șor”… De fapt, nimic din toate acestea! Mi se adresează după ajutor oameni care simpatizează altor partide, inclusiv adepții partidului ”Șor”, sau ai blocului ACUM, sau ai democraților. Ce treabă au aici interesele de partid ale cuiva? Și faptul că toate trec în albia politică, de partid, eu îl apreciez ca pe incapacitatea de a organiza lucrul și o încercare de a voala anumite probleme economice, pe care ei nu le pot rezolva", a menționat consilierul comunei Ivancea.

Totul ar fi început de la aceea, că la ședințele consiliului și pe rețelele sociale eu adesea indicam anumite deficiențe în activitatea primarului și a majorității din consiliu. Însă orice obiecții - nu numai ale lui Marahovschii ci și a altora, - erau ignorate total.

”Odată noi, un grup de consilieri locali, am cerut să fie inclusă pe ordinea de zi a ședinței consiliului chestiunea privind raportul serviciilor comunale ale comunei Ivancea, deoarece știam că acolo există un șir de lacune și încălcări concrete. Cererea noastră a fost ignorată, s-a decis că raportul va fi audiat doar peste o jumătate de an. Și așa se face permanent”, a mai declarat Marahovschii.

În acest caz, spune consilierul, ”dacă tot ne ignoră în consiliul local, nu apleacă urechea la părerea noastră și nu găsesc de cuviință să țină cont de opinia noastră, noi am mers pe altă cale. Am început să apelăm la oamenii legii, să inițiem efectuarea unor expertize”.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load