COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Obrăznicia costă: Șapte șoferi dn Orhei au rămas fără permise de conducere (VIDEO)

Obrăznicia costă: Șapte șoferi dn Orhei au rămas fără permise de conducere (VIDEO)

Polițiștii din Orhei au fost sesizați după ce ieri, mai mulți șoferi se deplasau agresiv, cu viteză excesivă și derapează la un sens giratoriu din oraș, punînd în pericol participanții la traficul rutier.

Imediat, la fața locului au intervenit mai multe echipaje ale Inspectoratului național de securitate publică și ale Inspectoratului de poliție Orhei, care au depistat în flagrant tinerii cu vîrsta cuprinsă între 20 și 41 de ani, toți locuitori ai municipiului Chișinău.

În total au fost întocmite 7 procese – verbale pentru încălcarea prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere, prin manifestarea de comportament agresiv în trafic.


În context, conducătorilor auto le-au fost ridicate permisele de conducere, instanța de judecată urmînd să se pronunțe în privința sancțiunilor aplicate.

Potrivit legislației, șoferii riscă o amendă de pînă la 2 000 de lei cu aplicarea a 5 puncte de penalizare sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o durată de la 20 la 40 de ore, sau cu arest contravenţional pe un termen de la 3 la 15 zile; în toate cazurile cu sau fără privarea de dreptul de a conduce vehicule pe un termen de la 6 luni la un an.

Inspectoratul General al Poliției atenționează toți conducătorii auto care pun în pericol viața și sănătatea participanților la trafic că vor fi sancționați conform legislației Republicii Moldova.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load