TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Misterul poliţiştilor, pompierilor și medicilor, veniţi de urgenţă la CNA

Misterul poliţiştilor, pompierilor și medicilor, veniţi de urgenţă la CNA

Un incident a avut loc în această seară în clădirea Centrului Național Anticorupție (CNA) din Chișinău.


Un martor a spus că la fața locului sînt mai multe ambulanțe și autospeciale ale pompierilor cu sirenele pornite. Solicitați, reprezentanții IGSU ne-au spus că s-a produs un scurtcircuit.


Potrivit Lilianei Pușcașu, ofițera de presă a IGSU, au fost solicitați pompierii, dar, ajunși la fața locului aceștia au constatat că n-a fost vreun incendiu, ci doar un scurtcircuit care nu a produs daune.


La rîndul său, Natalia Stati, ofițera de presă a Poliției Capitalei a declarat că și poliția s-a deplasat la fața locului cu două echipaje.


Angela Starinschi, purtătoarea de cuvînt a CNA, spune la rîndul ei că în clădire au loc lucrări de reparație și în timp ce acestea se executau, s-a produs scurtcircuitul, în urma cărora s-a pornit sistemul de alarmă și au fost chemați pompierii „pentru a exclude orice risc de izbucnire a vreunui incendiu”, a spus purtătoarea de cuvînt a CNA-ului.


În urma scurtcircuitului produs cu puțin timp în urmă la Centrul Național Anticorupție, nu a ars nimic, prin urmare nu a avut de suferit niciun dosar. Reprezentanții CNA spun că după incident, a ieșit doar un pic de fum, de aceea, a reacționat sistemul antiincendiar.


”Nu arde CNA, oameni buni! A fost un scurtcircuit la etajul tehnic, unde se fac lucrări de reparație la rețeaua de electricitate. A ieșit un pic de fum, a reacționat sistemul antiincendiar. Au reacționat și pompierii, pentru ce le mulțumim pînă la cer! Dosarele pe loc! Nimic n-a ars”, a menționat purtătoarea de cuvînt a instituției, Angela Starinschi.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load