COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Lecțiile de integritate de la Kapushon revin în școlile din țară

Lecțiile de integritate de la Kapushon revin în școlile din țară

Campania „O lecție de integritate de la Kapushon” a fost reluată. Prima întîlnire cu tinerii a avut loc ieri, 3 martie, în Casa de Cultură din orașul Leova.

Elevi și profesori de la mai multe instuții din Leova, s-au întrunit în cadrul Campaniei „O lecție de integritate de la Kapushon”. Alături de ofițerii CNA și voluntari anticorupție, rapperul Kapushon le-a vorbit tinerilor despre fenomenul corupției și cum pot împiedica răspîdirea acestuia, potrivit unimedia.info.

„La noi în țară, corupţia este o problemă. Ea afectează toți membrii societății. Am acceptat să mă implic în această campanie ca să contribui la prevenirea acestui fenomen. Mă bucur că pot face asta prin creaţia mea”, a spus Kapushon.


Publicul a audiat și cîteva melodii ale interpretului, inclusiv „Dacă ai dat, dacă ai luat”, lansată în 2019.

Versurile ”Dacă ai dat, dacă ai luat. Dacă știi cine a luat, dar n-ai sunat. Ești infractor, ești obligat să zici”, au strîns sute de vizualizări și aprecieri pe rețelele de socializare. Piesa, ulterior, a devenit un adevărat imn al integrității și luptei anticorupție.

Activitățile de informare vor avea loc pînă pe 9 aprilie curent în șase centre raionale - Leova, Hîncești, Cahul, Sîngerei, Criuleni și Ungheni.

Campania „O lecţie de integritate de la Kapushon” este desfăşurată de PNUD şi Centrul Naţional Anticorupţie, în cadrul proiectului „Lupta cu corupţia prin consolidarea integrităţii în Republica Moldova”, implementat cu sprijinul Ministerului de Externe al Norvegiei.

Prima etapă a campaniei a avut loc în noiembrie-decembrie 2019 în 7 instituții de învățămînt din Chișinău, Bălți, Soroca și Orhei.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load