IGSU a deschis un nou post de pompieri voluntari la Răzeni (FOTO/VIDEO)

IGSU a deschis un nou post de pompieri voluntari la Răzeni (FOTO/VIDEO)

Pe data de 25 august 2019 Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a inaugurat un nou post de salvatori și pompieri voluntari în localitatea Răzeni, raionul Ialoveni, transmite NOI.md.

 Potrivit unui comunicat de la IGSU, postul nou de salvatori a fost constuit din temelie de către IGSU al MAI în colaborare cu autoritățile publice locale. La ceremonia oficială de deschidere a participat conducerea Inspectoratului, dar și reprezentanți ai autorităților publice locale.

 Oficialii au menționat importanța inaugurării postului ce va asigura forța primară pentru intervenții la incendii și situații excepționale, pînă la venirea pompierilor profesioniști. Stația va oferi siguranța pentru 10000 mii de localnici din localitățile Răzeni și Cegîrleni.

Astfel în comunicat se spune că IGSU a oferit salvatorilor care vor activa în cadrul unității o autospecială de intervenție, dar și echipamentul necesar. În cadrul postului vor activa 8 pompieri voluntari civili. Instruirea acestora a fost efectuată de către specialiștii, IGSU care și pe viitor vor acorda asistența metodică și practică pompierilor noi, pentru ca aceștia să poată interveni la cel mai înalt nivel.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load