COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

IGP: 24 de șoferi în stare de ebrietate, trași pe dreapta în 24 de ore

IGP: 24 de șoferi în stare de ebrietate, trași pe dreapta în 24 de ore

Ofițerii Inspectoratului național de securitate publică al IGP au depistat și înlăturat de la volanul mașinii 24 de conducători auto băuți. Cifra este doar pentru ultimele 24 de ore.

Potrivit informației, majoritatea din ei, se aflau în stare de ebrietate avansată, cel mai mult avînd 1,09 mg/l în aerul expirat, transmite stiri.md

''Toți acești șoferi iresponsabili, dacă nu erau depistați și înlăturați de la volanul mașinii la timp de către ofițerii de patrulare, aveau marea șansă să producă adevărate catastrofe pe trasee.


Reamintim că gradul minim de ebrietate este stabilit de la 0,15 pînă la 0,30 mg/l în aerul pur expirat, iar pentru stare avansată de ebrietate este considerat în cazul depăşirii de 0,30 mg/l în aerul pur expirat.

Inspectoratul General al Poliției reamintește conducătorilor auto să fie prudenți și să își asume orice acțiune. Extrem de importantă este și implicarea prietenilor, familiei, vecinilor la descurajarea șoferilor care au intenția de a urca la volan, după ce au consumat alcool'', se arată în comunicat.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load