TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Două tone de sare păstrată în condiții antisanitare, depistată la o întreprindere

Două tone de sare păstrată în condiții antisanitare, depistată la o întreprindere

O întreprindere este suspectată de către oamenii legii de păstrarea și comercializarea angro și cu amănuntul a sarei de uz alimentar cu încălcarea normelor de păstrare, agentul economic urmînd să fie sancționat, iar marfa să fie confiscată.

Angajații Direcției investigare fraude economice a Inspectoratului Național de Investigații în comun cu angajații Agenției naționale pentru siguranța alimentelor, au documentat un agent economic din municipiul Chișinău, care are ca gen de activitate comercializarea angro și cu amănuntul a sarei de uz alimentar (gemă) pe piața internă a Republicii Moldova.


În urma investigațiilor efectuate la o întreprindere care depozita peste 2 tone de produse de uz alimentar (sare), au fost depistate încălcări ale regulilor și normelor sanitaro-igienice şi sanitaro-antiepidemice. Sarea de uz alimentar a ajuns în rețeaua de comerț cu amănuntul și angro, fiind identificate deja loturi de marfă comercializate unor agenți economici.

În urma acțiunilor întreprinse, agentul economic urmează să fie sancționat, iar marfa depistată riscă a fi scoasă din uz alimentar.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load