Dezvăluiri emoționanțe a Nataliei Gordienko despre fiul ei

Dezvăluiri emoționanțe a Nataliei Gordienko despre fiul ei

Sărbătoare de 8 martie, nu este un eveniment fericit pentru interpretă. Mama Nataliei a decedat în noaptea de 8 spre 9 martie.


Natalia a făcut o postare emoționantă pe rețelele sociale, despre mama ei. 


„Cea mai puternică durere e în lacrimile, pe care nimeni nu le vede, dar și mai dureros e când nici nu mai poți plânge, pentru că lacrimile se ascund adânc în inimă, iar de acolo nu mai pot fi pierdute. Astăzi se împlinesc 11 ani de când a plecat la cele veșnice mama mea iubită, mama mea frumoasă, avea doar 42 de ani…”„În acest an îi simt lipsa mai mult ca niciodată, am devenit și eu mamă și îmi este chinuitor să mă gândesc ce a simțit mama mea când a înțeles că nu va mai putea să mă vadă pe mine, comoara ei. Este imposibil să mă gândesc la asta acum, când îmi privesc fiul Cristian care doarme lângă mine.”


„Fiul meu nu va alerga niciodată la bunica să mănânce plăcinte, iar ea nu îi va tricota botoșei, ea nu îl va învăța să deseneze, iar el nu îi va strica vaza preferat. Apreciați fiecare minută alături de părinții voștri spuneți-le cât de mult îi iubiți. Fără ei totul este pustiu.”


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load