X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Fiul lui Trump a primit o scrisoare care conținea un praf suspect

27 feb. 12:00   Externe
1410 0

Fiul cel mare al fostului președinte american, Donald Trump Jr., a primit prin poștă un plic cu o pulbere necunoscută, după care numeroase mașini de pompieri și persoane în costume de apărare chimică au fost văzute în fața casei sale, susține The Daily Beast.

Reprezentantul lui Trump Jr, care joacă un rol important în campania electorală a tatălui său, a confirmat pentru publicație informația despre corespondența suspectă și a declarat că autoritățile nu au aflat încă ce se afla în scrisoare, dar nu consideră că pudra este o substanță cu potențial letal, relatează ria.ru

"Rezultatele analizelor nu au răspuns clar despre ce anume este vorba, dar oficialii de pe teren nu cred că este un produs cu efect mortal", a declarat purtătorul de cuvînt, citat de The Daily Beast.

Publicația, care citează trei surse, a declarat că Trump Jr. a deschis scrisoarea la locuința sa din Florida, iar pulberea albă din plic s-a răspîndit în toată camera.

"Mai multe mașini de pompieri și persoane în costume de protecție au fost văzute în fața casei lui Donald Trump Jr. din Jupiter, Florida", a scris publicația.


Pe 10 noiembrie, scrisori cu o substanță necunoscută, posibil fentanil, au fost trimise reprezentanților comisiilor electorale locale din cel puțin patru state americane, ancheta fiind efectuată de FBI și de Serviciul Poștal american.

0
0
0
3
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?