TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

De la Treviso în Sicilia pe jos: Cum vrea un moldovean să descopere Italia

 De la Treviso în Sicilia pe jos: Cum vrea un moldovean să descopere Italia

Un moldovean vrea să ajungă de la Treviso pînă în Sicilia pe jos. Tînărul spune că ideea s-a născut 2 ani în urmă, dar abia acum a decis să îi ofere viață.


Andrei Plugaru a mărturist pentru ZUGO că, inițial, voia să ajungă pe jos de la nordul pînă la sudul Moldovei. Între timp, a plecat la muncă în Italia și a amînat călătoria prin țara noastră, dar nu a renunțat definitiv la idee.


Pe 2 septembrie, Andrei și-a adunat rucsacul, a luat cu el mai tot ce crede că îi va prinde bine și a pornit spre Padova. Acesta a parcurs pe jos aproape 60 de kilometri și a ajuns la destinație seara tîrziu. Actualmente, tînărul se află în drum se următorul punct de reper, localitatea italiană Lago di Garda.


„Cred că peste 4 zile voi fi la Lago di Garda, după care Brescia, Milano, Pisa, Florența, Roma, Napoli și deja spre Sicilia”, ne-a spus Andrei.


Moldoveanul planifică să ajungă la Vulcanul Etna în 2-3 luni. În afară de vloggul pe care îl face și aventura pe care o are, acesta este pasionat de programare și sport.Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load