Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4056

Avertizare de călătorie în Orientul Mijlociu

15 apr. 09:17   Societate
1916 0

În legătură cu escaladarea situației de securitate din Orientul Mijlociu, Ministerul Afacerilor Externe a emis atenționare de călătorie, avînd în vedere situația de securitate instabilă din Israel:

MAE recomandă cetățenilor Republicii Moldova să evite călătoriile neesențiale în această țară. Securitatea și stabilitatea în zonă pot fi afectate pe un termen nedeterminat.

Ministerul recomandă conaționalilor să urmărească cu atenție știrile și informațiile oficiale furnizate de autorități, inclusiv MAE și reprezentanța diplomatică din Tel Aviv. Aceste surse pot oferi actualizări referitoare la situația din zonă și eventualele măsuri de siguranță adiționale.

Ministerul încurajează cetățenii să fie responsabili, precauți, să pună prioritate siguranța personală, să respecte instrucțiunile și regulile impuse de autorități și să evite expunerea în mod voluntar la riscuri nejustificate și recomandă să fie menținut contactul cu ambasada din Israel.

Pentru informații suplimentare și asistență consulară, vă puteți adresa inclusiv la Centru de Apel, care poate fi contactat la numerele de telefon 0 80 090 990 – gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova sau la numărul +373 22 23 20 02.


De asemenea, vă îndemnăm să contactați și Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel:

Suplimentar, puteți expedia un mesaj: prin email la [email protected] sau pe pagina de Facebook a Centrului de Apel și pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Externe.

Aceste recomandări de călătorie sînt valabile pînă la noi informații ulterioare și pot suferi modificări pe măsură ce situația evoluează.

Vezi și Lista telefoanelor de URGENȚĂ pentru turiștii și migranții moldoveni.

0
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?