COVID-19 în MOLDOVA

Cui îi aparține ultimul cuvînt în problema redeschiderii grădinițelor?

Cui îi aparține ultimul cuvînt în problema redeschiderii grădinițelor?

Directorul ANSP Nicolae Furtună afirmă că instrucțiunea redeschiderii grădinițelor după ridicarea stării de urgență și raportul de autoevaluare a instituției au fost aprobate, însă decizia ține de incidența și situația epidemiologică din țară.

"Astăzi urmează să ne întîlnim la sedinsa CNESP și vom discuta acest subiect. Specialiștii din cadrul Ministerului Sănătățîi, ANSP și Ministerului Educației au lucrat la elaborarea unor instrucțiuni, care a fost deja aprobată și noi am stabilit niște reguli foarte clare pentru reluarea activității acestor instituții, scrie protv.md.

Cu siguranță ultima decizie îi va aparține fondatorului administrației publice locale, care în conformitate cu prevederile instrucțiunii trebuie să asigure bună funcționalitate a acestor instituții. Reluarea activităților și relaxarea unor activități ține de incidența și situația epidemiologică din țară", a declarat Nciolae Furtună.


Anterior, Ion Chicu, a spus că reluarea activității grădinițelor nu va posibilă în luna august, dar cel mai probabil, acestea își vor relua activitatea începînd cu 1 septembrie.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load