COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

CSM a ales un singur candidat din cei 6 pentru funcția de judecător al CSJ

CSM a ales un singur candidat din cei 6 pentru funcția de judecător al CSJ

Consiliul Superior al Magistraturii a ales, astăzi, un singur candidat pentru funcția de judecător al Curții Supreme de Justiție. Este vorba despre magistrata Viorica Puica. Totodată, Ghenadie Pavliuc a anunțat că își retrage candidatura.

Membrii CSM au optat pentru o singură candidatură dintre cele 6 prezentate. Magistrata Viorica Puică a obținut calificativul „excelent” din partea Colegiului de Evaluare a Performanțelor Judecătorilor și 76 de puncte din 100, din partea Colegiului pentru Selecția și Cariera Judecătorilor, scrie unimedia.info.

Viorica Puică este, în prezent, judecătoare la Judecătoria Chișinău. Activează în sistem din 1996, cînd a fost numită în calitate de stagiară în cadrul instanței respective. În perioada 1996 - 2000 a fost şefa secţiei generalizare a practicii judiciare şi analiza statisticii judiciare din cadrulTribunalului Chişinău. Ulterior, din 2000 pînă în 2002 a practicat avocatura în Biroul de avocaţi „Facultatea de drept”, iar din 2002 și pînă în prezent este judecătoare la Judecătoria Botanica mun. Chișinău.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load