COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Chișinăul și Voronej vor deveni orașe-înfrățite

Chișinăul și Voronej vor deveni orașe-înfrățite

Chișinăul și Voronej vor deveni în curînd orașe-înfrățite

Despre acest lucru a anunțat consilierul președintelui Republicii Moldova pentru relații interetnice, Serghei Mișin, în cadrul unei conferințe de presă de la Voronej, organizată în cadrul „Zilelor Moldovei” în regiunea Voronej, transmite Noi.md.

Potrivit presei ruse, Serghei Mișin a vorbit despre extinderea relațiilor economice, culturale și de înfrățire cu regiunea Voronej, menționînd că Rusia este un partener strategic pentru Moldova, iar țara noastră se află în prezent la o nouă etapă politică și va urma un plan echilibrat de politică externă.

„Noi avem misiunea de a restabili relațiile nu numai la nivel federal, ci și la nivelul autorităților regionale. În Moldova noi avem 32 de raioane, multe dintre ele avînd orașe-înfrățite în Rusia. Cu toate acestea, regiunea Voronej nu este înfrățit cu nici un oraș din Moldova, în ciuda faptului că aici avem diasporă. S-a luat decizia de a vizita regiunea Voronej pentru a lansa un schimb cultural, educațional și de afaceri. Noi am pregătit deja trei raioane și un oraș - Chișinăul, pentru a încheia contracte de înfrățire cu regiunea Voronej", a spus Serghei Mișin.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load