COVID-19 în MOLDOVA

Chicu oferă detalii despre nunta fiului organizată la i vinărie săptămîna trecuta

Chicu oferă detalii despre nunta fiului organizată la i vinărie săptămîna trecuta

Premierul Chicu a recunoscut că în seara zilei de 28 august a fost organizat un eveniment la o vinăria din satul Ulmu, însă susține acesta nu este vorba despre o nuntă. Premierul a declarat că a fost o masă de sărbătoare, iar toate regulile impuse de CNESP au fost respectate.

„Într-adevăr pe 28 august a fost organizată un eveniment, o masă de sărbătoare, fiul s-a căsătorit în 2019, cu această ocazie a fost încheiat un contract cu un local dintr-un parc. Copii au vrut să sărbătprească. Nu este nuntă, o masă. Toate regulile impuse au fost respectate, la acest eveniment au participat exclusiv unchii și mătușile. Eveniment permis, nu s-a încălcat nimic. Eu am văzut multe speculații”, a declarat Chicu, scrie unimedia.info.

Amintim că nunta fiului lui Ion Chicu nu a fost amînată, deși premierul a declarat anterior că cel mai probabil din cauza pandemiei, ceremonia nu va avea loc.


Primele imagini de la nunta fiului premierului au apărut sămbătă. Jurnaliștii de la Cu Sens au publicat secvențe video de la vinăria din satul Ulmu unde a avut loc nunta. Potrivit acestora toate drumurile de acces către restaurant au fost împînzite de agenți de pază, care au restricționat accesul jurnaliștilor, inclusiv, pe drumuri publice.

Deputatul Radu Marian a declarat că la nunta ar fi fost 100 de invitați și a sesizat MAI și IGP, cerînd investigarea cazului. Astăzi, Radu Marian a făcut un demers și la SPPS, pentru ca aceștia să explice care a fost temeiul legal de a-i implica pe ofițeri la asigurarea securității la un eveniment privat.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load