Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Chicu îndeamnă politicienii "să se abțină de la provocări"

26 aug. 2020,, 11:30   Politică
2096 3

Premierul Ion Chicu a îndemnat actorii politici să nu-și pună interesele electorale mai presus de popor de Ziua Independenței și să se abțină de la provocări în această zi.

Șeful executivului nu exclude că mîine, 27 august, ar putea avea loc anumite provocări. În acest sens el a chemat politicienii la responsabilitate.

"Vreau să cred că toate forțele politice vor avea o atitudine responsabilă față de R.Moldova, față de această sărbătoare și se vor abține de la provocări, pe care deja le-au anunțat. Sperăm că mîine putem da clar un mesaj cu toții - că ținem la R.Moldova. Niciun interes politic, niciun raționament pe care îl urmăresc unii politicini, nu poate fi mai presus decît sărbătoarez națională. Fac apel la responsabiliate către toți actorii politici", a declarat Chicu la ședința de astăzi a Guvernului.

Menționăm că în acest an Ziua Independenței va fi marcată în cadrul unei ceremonii festive care se va desfășura în sala istorică a Președinției – sala de ședințe a primului Parlament al Republicii Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?