COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cetățenii din Moldova pot participa la expoziția online de carte rusească

Cetățenii din Moldova pot participa la expoziția online de carte rusească

În perioada 9 - 15 iulie 2020, pe platforma online a Expoziției de carte rusească http://book.rustudy.org va avea loc o serie de webinarii-întîlniri cu autorii "Просвещениe" – cea mai mare editură rusă, specializată în editarea literaturii moderne școlare, precum și cu reprezentantul editurii muzical-literare "Uniunea artiștilor plastici", transmite Noi.md.

Potrivit Reprezentanței "Rossotrudnicestvo" în Moldova, în special, vor avea loc discuții pe tema: "Poezia rusă în școală: de la epoca de Aur la Brodski", "Literatura și filmul", "Păstrarea tradițiilor, ca parte integrantă a patrimoniului cultural al Rusiei", "Scufundarea în cultura învățării limbii. Caracteristicile cursului "Limba maternă rusă"".

În plus, pe platforma online a Expoziției de carte rusească http://book.rustudy.org vor fi postate înregistrări ale atelierelor autorilor ruși și jocuri interactive de limbă rusă.


La evenimentele online sînt invitați pedagogii și elevii, precum și profesorii și studenții instituțiilor de învățămînt superior, compatrioții care locuiesc peste hotare, reprezentanții mass-media, toți cei interesați de limba, cultura și educația rusă.

Vă puteți înregistra și participa la evenimentele online ale Expoziției cărții rusești pe site http://book.rustudy.org

Organizatorii expoziției: agenția Federală pentru comunitatea Statelor Independente, conaționalii care locuiesc în străinătate, Rossotrudnicestvo și Organizația autonomă neconercială de învățământ superior "Institutul de educație continuă" (site-ul: http://icone.ru/, e-mail: info@icone.ru).

Evenimentele informative-de prezentare au ca scop promovarea în statele-membre CSI a publicațiilor, manualelor și materialelor didactice rusești, cărților științifico-populare și revistelor în limba rusă, a literaturii, culturii, istoriei Rusiei, precum și a literaturii artistice a autorilor ruși.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load