COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce spune Cavcaliuc despre așa-zisa "surpriză" pregătită pentru Plahotniuc

Ce spune Cavcaliuc despre așa-zisa "surpriză" pregătită pentru Plahotniuc

După ce ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase a spus că șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc i-ar pregăti o surpiză liderului PDM, Vladimir Plahotniuc, Cavcaliuc vine cu o reacție, transmite Noi.md

Șeful adjunct al IGP, a calificat declarația lui Năstase drept una falsă, acuzîndu-l de manipulare și dezinformare.

"Țin să precizez că acest politician, în stilul său, manipulează și dezinformează societatea cu scopul de a destabiliza situația din cadrul IGP și de a știrbi credibilitatea mea în calitate de conducător. Subliniez repetat că, în calitate de conducător al Poliției Naționale, îmi mențin verticalitatea și respect jurămîntul dat, de a sluji poporul și țara în conformitate cu Legea Supremă. Vă asigur că, de comun cu colegii, vom fi devotați în continuare normelor constituționale. Fac apel către politicieni de a nu implica poliția în acțiuni cu caracter politic și de a se abține de la dezinformări și manipulări lansate în spațiul public" a scris Cavcaliuc pe o rețea de socializare.


Andrei Năstase, numit recent în funcția de ministru al Afacerilor Interne în Guvernul condus de Maia Sandu, a spus că noul Cabinet de Miniștri nu l-a demis intenționat pe șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție (IGP), Gheorghe Cavcaliuc, așa cum au făcut-o de altfel cu șeful IGP, Alexandru Pînzari și că Cavcaliuc i-ar pregăti o surpiză liderului PDM, Vladimir Plahotniuc.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load