Caz de contrabandă cu mărfuri de la piața „KM 7”

Caz de contrabandă cu mărfuri de la piața „KM 7”

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a finalizat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată cauza penală de învinuire a 8 membri ai grupării criminale specializate în transportarea mărfurilor de larg consum provenite de la „Piața KM 7” de lîngă or. Odesa, Ucraina și introduse în mod fraudulos pe teritoriul Republicii Moldova prin segmentul transnistrean. 

Trei dintre inculpați, inclusiv capul grupării numit „Sașa Țiganul”, se află în arest preventiv, iar în privința celorlalți au fost aplicate măsuri preventive de alternativă.

În cadrul urmăririi penale, desfășurate de către procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale și ofițerii Serviciului Vamal, au fost depistate și ridicate mărfuri de contrabandă în valoare de peste 1 700 000 lei.
În caz de condamnare, inculpații riscă pedeapsa cu închisoarea pe un termen de la 3 la 10 ani.

În continuare, sînt întreprinse eforturi comune în vederea combaterii fenomenului legat de contrabanda cu mărfuri provenite de la „Piața KM 7” din preajma or. Odesa, Ucraina.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load