Care sînt cadourile preferate de moldovence de 8 Martie

Care sînt cadourile preferate de moldovence de 8 Martie

Femeile din ţara noastră sînt modeste şi nu cer multe daruri de 8 martie. Datele unui sondaj realizat în ajunul Zilei Internaţionale a Femeilor arată că jumătate dintre ele se mulţumesc cu un buchet de flori, iar o bună parte aşteaptă cuvinte şi gesturi calde.


Aşadar, potrivit Magenta Consulting, cele mai multe doamne spun că, de obicei, sărbătoresc 8 Martie acasă. Mai mult, şase din zece au declarat că vor găti cina împreună cu soţul.


Nouă din 10 doamne au spus că preferă cadouri surpriză. Cele care obişnuiesc să sugereze indicii în privinţa cadoului sînt trecute de 30 de ani.


Jumătate dintre participantele la studiu au spus că preferă să primească daruri mai ieftine şi doar 18 la sută aşteaptă ceva valoros.


Bărbaţii împărtăşesc aceeaşi părere şi spun că dăruiesc ceea ce le permite buzunarul. Se pare că este uşor să faci fericită o moldoveancă, întrucît jumătate dintre ele spun că se vor mulţumi doar cu un buchet de flori, altele au spus că le-ar plăcea orice tip de atenție, cuvinte frumoase sau pur și simplu și-ar dori sănătate.


15 la sută aşteaptă un parfum şi doar zece la sută au spus că îşi doresc să fie surprinse cu o vacanţă romantică. Şi dacă la capitolul flori şi parfumuri bărbaţii împărtăşesc aceeaşi părere cu femeile, se pare că sînt şi din cei dispuşi să scoată totuşi mai mulţi bani din buzunare.


Cererile modeste ale femeilor par să fie argumentate şi de "generozitatea bărbaţilor".


Doar şase la sută din cei intervievaţi au spus că ar fi gata să-şi surprindă jumătatea cu o bijuterie. Sondajul a fost realizat în perioada 13-28 februarie, pe un eşantion de 466 de persoane.


 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load