COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Așa ceva nu ai mai văzut. Cum a fost reparată o stradă din Orhei (FOTO)

Așa ceva nu ai mai văzut. Cum a fost reparată o stradă din Orhei (FOTO)

”Orheiul devine un „Monaco moldovenesc”, așa cum a promis Șor. Strada centrală a orașului – renovată în întregime”, scrie Primăria Orhei pe pagina web oficială.

”Strada Vasile Lupu, artera principală a mun. Orhei, a fost inaugurată festiv azi, după ce a fost renovată complet. La ceremonie au participat oficiali locali și raionali, deputați și cetățeni. Tot astăzi au fost inspectate lucrările de renovare a străzii Unirii – o altă arteră importantă a orașului, urmînd să fie renovată infrastructura rutieră și în alte zone ale localității”, mai transmite administrația publică locală, transmite telegraph.md.

Potrivit unui martor ocular, asfaltul de pe str. Vasile Lupu din Orhei a fost spălat după ploaia de ieri, iar azi dimineață a fost cîrpit în regim de urgență. O dovadă este și surprinderea utilajelor grele în zona unde ”asfaltul de Monaco” a fost luat de ape și dus în josul Orheiului.


În realitate, asfaltul de pe str. Vasile Lupu a fost așternut peste drumul vechi, fiind efectuate lucrări absolut necalitative și doar de ochii lumii. Aceasta se demonstrează și prin imaginile de mai jos:

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load