COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Apa de la robinet din Ialoveni ar conține clor. Ce spun autoritățile

Apa de la robinet din Ialoveni ar conține clor. Ce spun autoritățile

În timp ce șeful de departament de la „Apă Canal Ialoveni” a spus că ar fi soluționat deja problema mirosului insuportabil din robinet, șeful Departamentului asigurare și control al calității din cadrul întreprinderii municipale „Apă-Canal”, Arcadie Rusnac a declarat că nu este la curent despre acest incident și că vor merge la fața locului pentru a face verificări.

Declarația a fost făcută pentru TV8. „Noi nu am modificat procesul tehnologic, nu am făcut nimic. Și cel mai strașnic că nimeni nu s-a adresat la noi cu plîngere. E posibil doar dacă s-a făcut reparație la o porțiune mică de rețea și acolo se pune dezinfectant și se spală porțiunea unde se face reparație. – Dar dumnevoastră puteți să ne spuneți, a fost dezinfectată vreo porțiune la Ialoveni? – Eu așa informație nu am. Noi o să trimitem laboratorul îndată acolo și o să facă analize. Dar ce a fost nu am auzit și nu mi s-a raportat nimic la dispecerat sau la laborator”, ne-a spus Arcadie Rusnac.

Șeful de departament de la „Apă Canal Ialoveni” a precizat anterior că problema ar fi fost deja soluționată, însă a refuzat să spună din ce motiv apa miroase a clor.


„Domnul Baltag nu poate să spună așa ceva că nu știe. El trebuia să spele, să dezinfecteze, să ia proba și trebuia să aibă probele de la analiza de laborator”, a mai precizat Rusnac.

Mai mulți locuitori ai orașului Ialoveni se plîng pe o rețea socială că apa de la robinet miroase urît și nu este posibilă pentru a fi consumată.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load