COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Putoare la Ialoveni: Oamenii se plîng că apa de la robinet are foarte mult clor

Putoare la Ialoveni: Oamenii se plîng că apa de la robinet are foarte mult clor

Mai mulți locuitori ai orașului Ialoveni se plîng că apa de la robinet miroase urît și nu este posibilă pentru a fi consumată.

De partea cealaltă, șeful de departament de la Apă Canal Ialoveni ne-a spus că problema ar fi fost deja soluționată, însă a refuzat să ne spună din ce motiv apa miroase a clor.

„Tovarășii de la Apă Canal, cîte camazuri de clor ați aruncat în sistem? Miroase a clor toată casa. Verifică cineva calitatea apei care ajunge la consumatori?”, a scris Victoria Zaharia pe o rețea socială, transmite Noi.md cu referire la TV8.


„Cine poate spune de ce apa are un miros înțepător de clor. S-a întîmplat ceva în rețea sau este gafa celor de la apă canal. sîntem din sectorul „Livada”. Este insuportabil de suportat acest miros, nemaivorbind de a folosi apa de la robinet”, a mai scris o locuitoare a orașul Ialoveni.

Contactat, șeful de departament de la Apă Canal Ialoveni Alexandru Baltag a refuzat să spună de ce apa din robit miroase a clor.

„În Ialoveni față de Chișinău apa se tratează cu clor lichid. Întrebarea deja este rezolvată. – Apa nu mai miroase a clor? – Aceeași apă o consumăm la serviciu și ea corespunde tuturor normelor. – Puteți să ne spuneți din ce motiv apa miroase a clor? – Nu pot să vă explic că o să mă înregistrați”, a spus Alexandru Baltag.

Purtătoarea de cuvînt a S.A. „Apă-Canal”, Nadejda Fotescu a spus să revenim mai tîrziu pentru detalii.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load