COVID-19 în MOLDOVA

200 de mașini, trase pe dreapta la Căușeni: Ce au descoperit polițiștii

200 de mașini, trase pe dreapta la Căușeni: Ce au descoperit polițiștii

Ieri, 24 august, în intervalul orarelor 13:00 – 16:00, ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică au acționat la intrare în orașul Căușeni pentru depistarea șoferilor care încalcă Regulamentul circulație rutiere.

Astfel, a fost instituit un filtru rutier, unde s-au verificat peste 200 de automobile, cu aplicarea a 47 de sancțiuni, cu aplicarea a 127 de puncte de penalizare, cele mai grave încălcări comise de șoferi fiind:

  • 34 de șoferi au depășit viteza de deplasare admisă;
  • un conducător auto se afla în stare de ebrietate, avînd o concentrație de 0,19 mg/l în aerul expirat. Șoferul a rămas fără permisul de conducere.

Printre încălcările comise de șoferi se numără nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră şi de acordare a priorităţii de trecere, încălcarea regulilor de de exploatare a vehiculelor, încălcarea regulilor de înmatriculare sau de înregistrare de stat, de revizie tehnică a vehiculelor.


Alții 44 de conducători auto care au fost depistați cu abateri rutiere înregistrate de camerele video au primit citații de prezentare la SMDTR al INSP.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load