TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Opinie: La etapa finală de selecției pentru "Eurovision" juriul ar trebui consolidat

Opinie: La etapa finală de selecției pentru "Eurovision" juriul ar trebui consolidat

La etapa finală de selecție a reprezentantului Moldovei la concursul "Eurovision-2020" juriul ar trebui completat cu oameni competenți, care se pricep nu numai în vocal, dar și în "legile genului", cum ar fi Constantin Moscovici și Serghei Orlov, care cunosc bine ”dedesubturile” problemei, deoarece la acest concurs cîștigă nu numai vocalul, ci și tendințele, carisma, anturajul.

Această opinie a fost exprimată pe pagina sa socială de celebrul showman, moderatorul evenimentelor, deținătorul titlului "Cel mai bun tamada din lume", Pavel Duganov, transmite Noi.md.


El a menționat că nu demult au fost aleși cei 20 de interpreți, dintre care juriul îl va alege pe cel care va reprezenta Moldova la Eurovision.

"Nu există întrebări către artiști, sînt mulți interesanți și piesele alese sînt destul de bune, dar iată juriul... De fapt, din el fac parte oamenii demni, dar... Dar care nu au nimic comun cu concursul la care trebuie să aleagă interpreți. Concursul Eurovision este deosebit și destul de specific, eu știu despre ce vorbesc. În el cîștigă nu numai vocalul, ci și tendințele, carisma, anturajul. Cu tot respectul pentru juriu, dar ei toți, în cel mai bun caz, au văzut acest concurs la televizor, și nu toți. Ei, în general, nu cunosc regulile nescrise ale concursului, nu înțeleg ce are prioritatea: lirica sau Hipe-ul, melodia sau mesajul...", a spus Pavel Duganov.

În opinia sa, ar fi corect dacă la fină juriul ar fi întărit cu oameni care cunosc "legile genului", cum ar Constantin Moscovici și Serghei Orlov, care cunosc bine "dedesubturile" problemei.

"Am putea invita și un expert străin în muzică. Cu mijloacele moderne de comunicare, el ar poate chiar consulta de la distanță. Și, avînd în vedere faima și relațiile de prietenie cu lumea muzicală a tovarășilor sus-menționați, acest lucru nu va costa nimic din punct de vedere financiar. Ce părere aveți despre asta, prieteni?", a pus o întrebare vestitul showman.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load