Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Vlad Filat a venit cu mai multe acuzații la adresa Maiei Sandu

11 sep. 2020,, 09:30   Politică
5293 6

Vlad Filat a acuzat-o de mai multe ori pe Maia Sandu în timpul emisiunii „Politica Nataliei Morari”.

Filat a menționat că nu o atacă pe Maia Sandu: „Atunci cînd este un politician în Republica Moldova despre care nu poți să vorbești nimic și nu poți să aduci notă critică, situația este gravă pentru acest politician și pentru acei care îl susțin, în cazul dat Maia Sandu. Trebuie să accepți critica”.

Întrebat direct dacă este proiectul lui Dodon, Filat a declarat.

„Și Maia Sandu a fost proiectul meu dacă vă aduceți aminte. Eu fiind în pușcărie se spunea că asta e proiectul lui Filat, că e un fel de PLDM 2, cu toate că într-o oarecare măsură așa și este. Mulți membri din conducere și din teritoriu sînt foști membri PLDM, doar că eu nu știu cum pot fi proiectul lui Dodon, atunci cînd Maia Sandu a făcut Guvern cu Dodon și cu socialiștii, împreună au votat și au făcut lucruri de care a promis că nu va face”.


„Cînd vom ajunge în turul doi urmează să vedem și urmează să decidem. Doar că, eu personal voi aplauda în cazul victoriei Maiei Sandu și voi recunoaște că am greșit. Iar în cazul în care Maia Sandu va pierde va trebui să-și asume această pierdere”, a spus Vlad Filat.

Amintim că, Vlad Filat a fost condamnat în 2016 la 9 ani de închisoare. Fostul premier a fost învinuit de trafic de influenţă şi corupere pasivă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?