COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un socialist consideră că nu trebuie de organizat în Parlament spectacol la fiecare subiect

Un socialist consideră că nu trebuie de organizat în Parlament spectacol la fiecare subiect

Reprezentantul fracțiunii Partidului Socialiștilor în organul legislativ suprem al țării, Petru Burduja, a declarat că parlamentarii sînt obligați să dea locuitorilor țării un exemplu de unire, dar nu invers, așa cum fac reprezentanții partidelor de dreapta din parlament.

Socialistul consideră neîntemeiat votul de neîncredere împotriva ministrului Economiei, înregistrat vinerea trecută de reprezentanții partidelor "Acțiune și Solidaritate" și "Platforma Demnitate și Adevăr". Ultimii sînt nemulțumiți de modul în care au fost anunțate licitațiile pentru reparația drumurilor din țară. Burduja și-a exprimat încrederea că toți locuitorii Moldovei așteaptă începutul lucrărilor, deoarece reparația va avea loc în întreaga țară, iar deputații nu au dreptul să tergiverseze acest proces.

Socialistul a precizat: "Este vorba despre porțiuni de drum din toate localitățile țării. Noi nu avem dreptul să facem un show în Parlament pe această temă. Este foarte important”.


Burduja a amintit, de asemenea, că, venind la guvernare în vara anului trecut, cabinetul de miniștri al Maiei Sandu, dimpotrivă, a suspendat lucrările de reparație pe drumurile țării. El a îndemnat opoziția la lucru constructiv în interiorul Parlamentului, menționînd, de asemenea, că astfel atacuri nu vor obliga conducerea țării să renunțe la planurile de îmbunătățire a condițiilor de trai ale locuitorilor.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load