X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

PSRM împlinește 22 de ani de la fondare. Mesajul transmis de Dodon

29 iun. 2019,, 12:00   Politică
2192 3

Astăzi, Partidul Socialiștilor din R.Moldova marchează 22 de ani de la fondare. Cu acest prilej președintele Igor Dodon a făcut bilanțul activității partidului și a transmis un mesaj de felicitare colegilor.

"O perioadă îndelungată din viața mea are legătură cu acest partid. Am avut onoarea să vin la conducerea PSRM încă în anul 2011. Sub conducerea mea, acest partid a devenit, pentru prima dată, cel mai mare partid parlamentar din țară. Anume Partidul Socialiștilor m-a desemnat la funcția de Președinte al țării.

Fiecare membru al PSRM, fiecare deputat al Parlamentului, primar, consilier, fiecare activist al PSRM este membru al echipei mele. De-a lungul acestor opt ani, toți acești oameni au fost și rămîn alături de mine. Acesta este partidul de susținerea căruia eu sunt mereu convins.

Doresc să exprim cuvinte de recunoștință actualului Președinte al Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, care nu demult a devenit Președinte al Parlamentului Republicii Moldova. Sunt ferm convins că împreună vom obține mari realizări în procesul de transformare a Moldovei într-un stat prosper și înfloritor.

Vă transmit sincere felicitări, prieteni! Noi continuăm să fim o echipă unită. Sunt sigur că nu ne vom dezamăgii unii pe alții!", a scris Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?