X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

Platon, despre cum i-au fost dezbătuți dinții și bătut în penitenciar (VIDEO)

1 aug. 2019,, 11:43   Politică
7872 0

Veaceslav Platon a declarat că a fost bătut de mascații de la Pantera în Penitenciarul nr.13.

Deși avocații băteau alarma deseori că aspura lui Platon este aplicată agresiune fizică și se simte rău, administrația Penitenciarului nega de fiecare dată acest lucru. În urma bătăilor din 2017, Platon susține că i-au fost dezbătuți mai mulți dinți. De menționat că anume în acea perioadă menționată, februarie 2017, Platon a fost adus în fața magistraților de la Judecătoria Buiucani în scaunul cu rotile.

„Un dinte de jos a fost dezbătut, iar alții doide sus s-au măcinat. S-a întîmplat aici, în penitenciar. Mascații de la „Pantera” au avut grijă. Aceasta a avut loc în 2017. Totul s-a produs după ce am scris mai multe plîngeri la procuratură”, a declarat Veaceslav Platon în cadrul emisiunii „Politica Natalia Morari” de la TV8.

Amintim că avocații lui Veaceslav Platon de mai multe ori spuneau că clientul acestora este bătut în penitenciar. Iar cînd era solicitată asistența medicală, administrația „considera că Veaceslav Platon nu a are nicio vătămare și nu are nevoie de îngrijiri medicale”.

Amintim că pe 20 aprilie 2017, Veaceslav Platon a fost condamnat la 18 ani de închisoare, pentru escrocherie și spălare de bani în proporții deosebit de mari, fapt ce a condus la prejudicierea Băncii de Economii cu aproximativ 800 de milioane de lei.


Mai tîrziu, Platon a fost condamnat la încă 12 ani de inchisoare. Sentința a fost pronunțata de Judecătoria Centru în decembrie 2017.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?