Platforma „DA” și-a desemnat candidatul la funcția de primar

Platforma „DA” și-a desemnat candidatul la funcția de primar

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, va candida la funcția de primar general al capitalei, în cadrul scrutinului din această primăvară, informează Noi.md.


Decizia a fost luată la ședința Consiliului național politic al Platformei și anunțată astăzi. 


Năstase a menționat că va veni cu o echipă solidă de profesioniști, experți și oameni care au demonstrat abilități deosebite în domeniile vitale pentru administrarea Chișinăului.


„Alegerile din Chișinău și cîștigarea acestora trebuie să reprezinte începutul sfîrșitului acestui regim, care ne sufocă țara și ne adîncește în sărăcie și disperare. Ajunge!”, a declarat astăzi Andrei Năstase.


Potrivit politicianului, echipa sa a început să lucreze la un program amplu de modernizare a capitalei. Totodată, el i-a avertizat pe oponenții săi politici să nu încerce să împiedice desfășurarea acestor alegeri.


„Celor care vor căuta cusur în ceea ce spunem noi le fac o invitație să citească legea, Constituția, să meargă în satele și orașele noastre să vadă ce vor oamenii. Să nu îndrăznească să obstrucționeze producerea acestor alegeri”, a subliniat Năstase.


 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load