X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Un proiect YMCA Moldova, continuă ©

21 mar. 06:15   Societate
2903 0

Proiectul HP IDEEA lansate de către YMCA Moldova, continuă să sporească competențele digitale ale profesorilor din Chișinău.

Proiectul HP IDEEA, lansat de către YMCA Moldova în colaborare cu HP Inc., este la a doua sesiune educațională. În cadrul proiectului participă peste 200 de profestori din Chișinău, din 35 de instituții educaționale, transmite Noi.md.

Proiectul are scopul de a spori gradul de implicare a noilor metode digitale de predare și învățare în școli, inclusiv prin utilizarea metodelor digitale noi, platformelor și instrumentelor de lucru cu elevii.

Acest proiect a fost posibil datorită sprijinului Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Municipiulul Chișinău și în primul rînd datorită Primăriei Municipiului Chișinău, cu care YMCA Moldova are încheiar un memorandul de colaborare, și în cadrul căruia s-a reușit dotarea tuturor instituțiilor educaționale din Chișinău cu laptopuri noi cu valoarea totală de ccra 2.5 milioane euro.

Proiectul HP IDEEA este destinat profesorilor din Chișinăi și va dura pînă în luna noiembrie 2024, culminînd cu evenimentul de absolvire al programului.

2
0
1
1
1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?