Opinie: PDM se va opune din răsputeri, pentru că are ce pierde

Opinie: PDM se va opune din răsputeri, pentru că are ce pierde

Partidul Democrat din Moldova va pierde în faţa coaliției PSRM-ACUM în actualul conflict politic, deși liderii Partidului Democrat din Moldova se vor opune pînă la urmă, pentru că au ce pierde.

Este opinia exprimată de istoricul, politologul, membrul Parlamentului Republicii Moldova (2010-2014) Zurab Todua, într-un interviu acordat ziarului Kaspii, transmite Noi.md.

„Sînt sigur că Partidul Democrat va pierde în acest conflict. Da, se vor opune din răsputeri pînă la sfîrşit. Ei au ceva de pierdut și mulți se tem să-și asume responsabilitatea, de exemplu, să spună unde a dispărut miliardul de dolari furat din băncile de stat, în anul 2015", a spus Zurab Todua.

„Democrații au bani, aparat de partid, deocamdată mai au control asupra structurilor statului rămîne, dar nu au lucrul cel mai important – o reputație demnă. Rating-ul partidului a rămas la nivelul de 5-7% de-a lungul anilor, inclusiv din acest motiv, democrații au insistat pe introducerea sistemului electoral mixt – pentru a-și promova candidații în circumscripţiile majoritare", a subliniat istoricul, politologul și parlamentarul moldovean.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load