X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ion Cuțelaba a pierdut în fața brazilianului Philipe Lins

10 mar. 10:40   Sport
2737 0

Luptătorul moldovean de arte marțiale mixte Ion Cuțelaba a pierdut în fața brazilianului Philipe Lins la turneul UFC 299 de la Miami.

Adversarii au început lupta atent, dar destul de activ. Cuțelaba a încercat să-l slăbească pe Lins cu mai multe lovituri accentuate, la care brazilianul a răspuns cu lovituri joase nu prea puternice.

Cea de-a doua rundă a luptei s-a desfășurat în mare parte la sol, schimbînd uneori lovituri accentuate. Totodată, lovituri mai clare și mai bine țintite aplica mai mult Lins. Runda a doua a arătat și faptul că Cuțelaba nu a înțeles cum și-ar putea depăși adversarul, care la rîndul său nu i-a oferit compatriotului nostru posibilitatea de a-l depăși", relatează Noi.md cu referire la mediasport.

În ultima rundă s-a simțit deja oboseala și prudența deosebită a adversarilor. În ultimul minut al celei de-a 3- reprize, Cuțelaba a devenit mai activ și a încercat să-l lovească pe Lins, însă brazilianul, simțindu-și superioritatea în ceea ce privește loviturile, pur și simplu fugea de moldovean, fără a-i oferi spațiu pentru atacuri.

Drept urmare - în fiecare dintre runde brazilianul a obținut mai multe puncte din lovituri accentuate și a cîștigat prin decizia unanimă a judecătorilor.



1
0
0
2
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?