Opinie: Conducerea Moldovei suferă modificări tectonice

Opinie: Conducerea Moldovei suferă modificări tectonice

În conducerea Moldovei au loc schimbări tectonice, iar viitorul țării depinde de alianțele politice care vor fi create după alegerile parlamentare, dacă cei din opozițea vor găsi un limbaj comun sau cineva dintre ei se va alătura democraților de la guvernare.


Această opinie a fost exprimată de o binecunoscută jurnalistă, moderatoarea unei emisiuni de autor pe canalul NTV-Moldova, Elena Levițkaia-Pahomova, care a comentat rezultatele alegerilor parlamentare pe postul de radio Sputnik Belarus, transmite Noi.md.


Vorbind despre scenariile posibile din Moldova în rezultatul alegerilor parlamentare și cum ar putea să se schimbe cursul politic al țării, ea a menționat că acum au loc schimbări tectonice în zona parlamentară și în guvernul Moldovei.


"Totul depinde de faptul dacă partidele de opoziție vor găsi o limbă comună sau dacă unul dintre ele va adera totuși la partidul de guvernămînt - Partidul Democrat. Viitorul Republicii Moldova depinde de aceste alianțe. Este probabil ca Partidul Socialiștilor și blocul ACUM să poată îndepărta de la guvernare Partidul Democrat, însă totul depinde de ambițiile și abilitățile personale - dacă interesele personale pot fi puse la o parte și rezolvate problemele țării care într-adevăr există în prezent", a spus Elena Levițkaia-Pahomova.


Ea a menționat că în prezent Moldova este "complet destrămată", iar în rezultatul strigătului "Vom merge spre Vest sau spre Est", în cele din urmă suferă cetățenii obișnuiți.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load