COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Năstase: Nu e cazul să ne ducem să discutăm cu fiecare deputat în parte

Năstase: Nu e cazul să ne ducem să discutăm cu fiecare deputat în parte

Liderul Partidului Platforma DA, Andrei Năstase, susține că deocamdată nu este un număr concret de deputați care ar fi declarat că sînt gata să sprijine ideea de asumare a guvernării de către formațiunea pe care o reprezintă. Totodată, politicianul insistă pe consens politic și spune că mesajul Platformei DA se adresează tuturor deputaților din legislativ, dar nu formațiunilor politice.

Președintele Platformei DA susține că formațiunea nu intenționează să facă vreo coaliție oficială cu vreuna dintre fracțiunile parlamentare, ci îndeamnă fiecare deputat în parte să susțină un Guvern de criză, scrie tv8.

„Oferta noastră este atît de transparentă și atît de publică încît nu e cazul să ne ducem să discutăm cu fiecare partid în parte. Deputații între ei discută în Parlamentul Republicii Moldova. Mingea, la momentul de față, se află la toți deputații”, a precizat politicianul.


Totodată, Năstase spune că nu are un număr concret de răspunsuri din partea deputaților la oferta înaintată.

„La momentul de față nu avem un număr de deputați care să-și fi exprimat deschiderea către acest exercițiu. Foarte mult îngreunează acest proces faptul că moțiunea noastră, care a fost trimisă de cîteva săptămîni în urmă colegilor noștri de la PAS, rămîne nesemnată de colegii noștri de la PAS, care au decis, nu știu de ce, să ne trimită după voturi la PD”, a declarat Năstase în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Acum două zile, liderul Platformei DA a prezentat mai multe măsuri pe care ar trebui să le întreprindă un eventual Guvern asumat de formațiune în primele 100 de zile în domeniul sănătății și economiei.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load