Greceanîi a urat poporului american pace și prosperitate

Greceanîi a urat poporului american pace și prosperitate

PreședinteleParlamentului Moldovei, Zinaida Greceanîi, a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Sărbătorii Naționale a Statelor Unite ale Americii – Ziua Independenței – președintelui Camerei Reprezentanților a Congresului Statelor Unite ale Americii, Vice-Preşedintelui SUA, Nancy Pelosi, și președintelui Senatului Congresului Statelor Unite ale Americii, Vice-Presedintelui SUA, Mike Pence.

În numele Parlamentului Moldovei și în al său personal, ea a adresat poporul american cele mai sincere și cordiale felicitări cu ocazia sărbătorii naţionale – Ziua Independenței SUA, mai urîndu-i pace și prosperitate.

Zinaida Greceanîi și-a exprimat dorința de a continua și aprofunda relațiile de prietenie și cooperare existente între cele două state, inclusiv la nivel parlamentar.

Președinte al Parlamentului Moldovei a remarcat caracterul pragmatic și productiv al dialogului moldo-american, exprimîndu-şi ferma convingere că relațiile bilaterale dintre țările noastre, bazate pe încredere reciprocă și de bună înţelegere, vor cunoaşte noi perspective de dezvoltare.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load