X 
Preşedintele stiri: 3607

Gheorghe Urschi îi felicită pe moldoveni cu ocazia sărbătorilor de iarnă

5 ian. 16:00   Showbiz
2796 0

„Să ne bucurăm de fiecare moment al acestei vieți magice” – acesta este mesajul pe care îl transmite maestru Gheorghe Urschi urmăritorilor de pe rețelele de socializare. Mesajul este însoțit de o secvență video în care apare actorul.

Acesta a fost filmat în mașină, în timpul unei plimbări prin Chișinău. „E frumos, tată, așa-i” se aude pe fundal fiica maestrului, iar Urschi dă din cap, semn că e de acord, scrie Noi.md cu referire la realitatea.md.

„La mulți ani dragi urmăritori! Să avem vise, să le putem realiza și să ne bucurăm de fiecare moment al acestei vieți magice. Chiar și o promenadă cu familia în Chișinău ne face fericiți. Foarte fericiți!”, scrie pe pagina lui Urschi.

De mai bine 10 ani, Gheorghe Urschi este nu mai iese pe scenă, iar aparițiile în spațiul public și în presă sînt rare, după ce actorul a suferit ictus cerebral. Anii precedenți, se obișnuia ca de ziua nașterii actorului, la el acasă să se adune colegii de breaslă și politicienii, care să-i ureze mulți ani, însă tradiția a fost dată peste cap de pandemie.0
2
0
1
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий