COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dodon speră că, de săptămîna viitoare, Parlamentul va reveni la ședințele plenare

Dodon speră că, de săptămîna viitoare, Parlamentul va reveni la ședințele plenare

Președintele țării, Igor Dodon, și-a exprimat speranța că, de săptămâna viitoare, Parlamentul va reveni la ședințele plenare, întrerupte din cauza confirmării mai multe cazuri de COVID-19.

Șeful statului a declarat, în cadrul unei emisiuni la Sputnik Moldova că, deputații au pe agenda de lucru mai multe proiecte de lege, inclusiv Guvernul pregătește inițiativa prezidențială cu privire la alocarea a câte 700 de lei pentru pensionarii cu o pensie de până la 3000 de lei.

”Sper că, de săptămâna viitoare, vor începe ședințele plenare ale Parlamentului, pentru că sunt mai multe subiecte care urmează a fi discutate, inclusiv colegii de la Guvern pregătesc proiectul de lege privind inițiativa mea de a acorda câte 700 de lei la pensionari. Vedem dacă reușesc săptămâna viitoare sau peste o săptămână”, a spus șeful statului.


Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a semnat dispoziția cu privire la stabilirea regimului de autoizolare la domiciliu a deputaților până la prezentarea rezultatelor negative a testului la COVID -19. Decizia de testare a deputaților și angajaților din cadrul Secretariatului Parlamentului pentru determinarea prezenței virusului a fost luată după ce un deputat a fost depistat pozitiv la coronavirus.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load