Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Dodon speră că, de săptămîna viitoare, Parlamentul va reveni la ședințele plenare

3 iun. 2020,, 20:46   Politică
2471 0

Președintele țării, Igor Dodon, și-a exprimat speranța că, de săptămâna viitoare, Parlamentul va reveni la ședințele plenare, întrerupte din cauza confirmării mai multe cazuri de COVID-19.

Șeful statului a declarat, în cadrul unei emisiuni la Sputnik Moldova că, deputații au pe agenda de lucru mai multe proiecte de lege, inclusiv Guvernul pregătește inițiativa prezidențială cu privire la alocarea a câte 700 de lei pentru pensionarii cu o pensie de până la 3000 de lei.

”Sper că, de săptămâna viitoare, vor începe ședințele plenare ale Parlamentului, pentru că sunt mai multe subiecte care urmează a fi discutate, inclusiv colegii de la Guvern pregătesc proiectul de lege privind inițiativa mea de a acorda câte 700 de lei la pensionari. Vedem dacă reușesc săptămâna viitoare sau peste o săptămână”, a spus șeful statului.

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a semnat dispoziția cu privire la stabilirea regimului de autoizolare la domiciliu a deputaților până la prezentarea rezultatelor negative a testului la COVID -19. Decizia de testare a deputaților și angajaților din cadrul Secretariatului Parlamentului pentru determinarea prezenței virusului a fost luată după ce un deputat a fost depistat pozitiv la coronavirus.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?