COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dodon a făcut unele dezvăluiri despre discuțiile pe care le-a purtat la Bruxelles

Dodon a făcut unele dezvăluiri despre discuțiile pe care le-a purtat la Bruxelles

Principala condiție pusă de Bruxelles în reluarea finanțării externe a Republicii Moldova este prezentarea rezultatelor concrete în dosarul furtului miliardului din sistemul bancar. Despre aceasta a anunțat Igor Dodon în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”.

”Principala întrebare din partea Bruxelles-ului ține de furtul miliardului. Și ei au dreptate. De ce nu sînt puși la pușcărie cei vinovați, de ce nu sînt întorși banii. Noi avem aceeași poziție”, a declarat președintele.

Dodon le-a declarat oficialilor de la Bruxelles că pînă la preluarea conducerii procuraturii de către Alexandr Stoianoglo, investigațiile în acest dosar au fost ”bule de săpun”.


”Majoritatea dosarelor deschise pe furtul miliardului au fost împărțite în așa mod ca să nu fie niciun rezultat, în favoarea lui Șor și a tuturor care au fost implicați în furtul miliardului”, a declarat Dodon.

Președintele afirmă că Procurorul General a informat Consiliul Superior de Securitate că în perioada următoare vor urma acțiuni prompte din partea organului de urmărire penală.

”Acum cînd noi am început să ne ocupăm serios de acest dosar, toți au început să sară în sus și Șor, și Candu. Este evident de ce. Pentru că noi avem altă abordare și veți vedea ce va urma în zilele următoare. Vor fi acțiuni foarte prompte din partea organelor de control”, a declarat președintele țării.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load

Arhivă de ştiri