COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Despre așa "procuror independent" vorbește Maia Sandu?

Despre așa "procuror independent" vorbește Maia Sandu?

Maia Sandu spune falsuri atunci cînd afirmă că și-a dorit un procuror general independent anul trecut, consideră liderul Mișcării "Urmașii lui Ștefan", Dumitru Roibu.

Candidatul pe care miza Sandu este avocatul Vlad Gribincea, care nu este tocmai independent față de Partidul Acțiune și Solidaritate, spune Roibu.

„Din candidații la concursul public organizat de Comisia creată de Guvernul Sandu (cum s-a dovedit mai apoi, prin decizia CC), candidatul "independent" pe care miza Maia Sandu și pe care a încercat să-l bage prin asumare de răspundere Guvern este Vlad Gribincea.


Vlad Gribincea este un avocat prosper, un bun profesionist, dar independența despre care repetă ca papagalul Maia Sandu este o minciună gogonată.

Vlad Gribincea cel „independent” este:

1) avocatul lui Vlad Filat la CEDO

2) cumnatul vicepreședintelui PAS, Sergiu Litvinenco

3) unul dintre donatorii oficiali ai PAS

4) om care a chemat deschis la vot pentru Maia Sandu.

Despre așa "procuror independent" vorbește Maia Sandu? Independent de alții, nu de ea...și încă de cineva (căutați în declarația lui de venit sursele de finanțare și veți înțelege cine arvonește "procururul independent" despre care Maia Sandu roade urechile moldovenilor)”, a scris Roibu pe o rețea de socializare.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load