COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Democrații au făcut testul pentru coronavirus

Democrații au făcut testul pentru coronavirus

Fracțiunea parlamentară a PDM a făcut sîmbătă testul pentru coronavirus, după ce membrul ei Eugen Nichiforciuc a fost diagnosticat cu COVID-19.

Secretariatul Legislativului a întocmit un grafic. Ieri, pînă la prînz, testul trebuia fie făcut de toți. Deputații au fost testați din banii proprii la un laborator privat. Prețul testului este de 800 lei, transmite publika.md

"Eu am avut programare pentru a efectua testul COVID-19 la ora 8.20. Rezultatul îl vom afla luni. Sper că va fi negativ. Am convenit că mai întîi vor face testul cei care au contactat mai mult Nichiforciuc. Cred că toți colegii mei se vor atîrna responsabil față de acest lucru", a spus deputatul PDM, Angel Agache.


Cîți deputați PDM au reușit să treacă testul sîmbătă, nu se știe. Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, și șeful fracțiunii, Dumitru Diacov, nu au răspuns la apeluri. În următoarele zile, vor face testul și deputații altor fracțiuni.

Vineri, președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a semnat o dispoziție prin care toți angajații Parlamentului trebuie să se afle în autoizolare.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load