X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Democrații au făcut testul pentru coronavirus

24 mai. 2020,, 12:28   Politică
3681 2

Fracțiunea parlamentară a PDM a făcut sîmbătă testul pentru coronavirus, după ce membrul ei Eugen Nichiforciuc a fost diagnosticat cu COVID-19.

Secretariatul Legislativului a întocmit un grafic. Ieri, pînă la prînz, testul trebuia fie făcut de toți. Deputații au fost testați din banii proprii la un laborator privat. Prețul testului este de 800 lei, transmite publika.md

"Eu am avut programare pentru a efectua testul COVID-19 la ora 8.20. Rezultatul îl vom afla luni. Sper că va fi negativ. Am convenit că mai întîi vor face testul cei care au contactat mai mult Nichiforciuc. Cred că toți colegii mei se vor atîrna responsabil față de acest lucru", a spus deputatul PDM, Angel Agache.

Cîți deputați PDM au reușit să treacă testul sîmbătă, nu se știe. Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, și șeful fracțiunii, Dumitru Diacov, nu au răspuns la apeluri. În următoarele zile, vor face testul și deputații altor fracțiuni.

Vineri, președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a semnat o dispoziție prin care toți angajații Parlamentului trebuie să se afle în autoizolare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?