COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Comunicatele PD au dispărut peste noapte de pe site-ul Parlamentului

Comunicatele PD au dispărut peste noapte de pe site-ul Parlamentului

Toate comunicatele fracțiunii Partidului Democrat (PD) au fost șterse noaptea aceasta de pe site-ul Parlamentului. Este vorba de comunicatele democraților din 7, 8, 9 și 10 iunie.

Potrivit unor surse, noua conducerea a Parlamentului, în frunte cu Zinaida Greceanîi, a fost nemulțumită de faptul că la rubrica „comunicate de presă” sînt plasate doar noutăți din partea PD, inclusiv în care se vorbește că nu este recunoscută legalitatea alegerii spicherului sau premierului.

Astfel, noul secretar general al Parlamentului, Adrian Albu, fost asistent al Zinaidei Greceanîi, ar fi dat instrucțiuni să fie radiate comunicatele democraților despre campania de colectare a semnăturilor pentru demiterea președintelui Igor Dodon, despre mitingul de duminica trecută, dar și opinia lui Vlad Plahotniuc despre ce s-a întîmplat în Parlament pe 8 și 9 iunie.


Persoana responsabilă de site-ul Parlamentului i-ar fi transmis lui Adrian Albu că fiecare fracțiune parlamentară are dreptul să plaseze informații despre activitatea formațiunii, însă în cele din urmă comunicatele au fost scoase de pe site.

Așa arată ieri site-ul Parlamentului la rubrica comunicate de presă:

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load