Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Comunicatele PD au dispărut peste noapte de pe site-ul Parlamentului

11 iun. 2019,, 10:40   Politică
3426 1

Toate comunicatele fracțiunii Partidului Democrat (PD) au fost șterse noaptea aceasta de pe site-ul Parlamentului. Este vorba de comunicatele democraților din 7, 8, 9 și 10 iunie.

Potrivit unor surse, noua conducerea a Parlamentului, în frunte cu Zinaida Greceanîi, a fost nemulțumită de faptul că la rubrica „comunicate de presă” sînt plasate doar noutăți din partea PD, inclusiv în care se vorbește că nu este recunoscută legalitatea alegerii spicherului sau premierului.

Astfel, noul secretar general al Parlamentului, Adrian Albu, fost asistent al Zinaidei Greceanîi, ar fi dat instrucțiuni să fie radiate comunicatele democraților despre campania de colectare a semnăturilor pentru demiterea președintelui Igor Dodon, despre mitingul de duminica trecută, dar și opinia lui Vlad Plahotniuc despre ce s-a întîmplat în Parlament pe 8 și 9 iunie.

Persoana responsabilă de site-ul Parlamentului i-ar fi transmis lui Adrian Albu că fiecare fracțiune parlamentară are dreptul să plaseze informații despre activitatea formațiunii, însă în cele din urmă comunicatele au fost scoase de pe site.

Așa arată ieri site-ul Parlamentului la rubrica comunicate de presă:


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?