Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ce crede PSRM despre organizarea alegerilor locale noi

6 mar. 2018,, 16:50   Politică
3085 0

Partidul Socialiștilor declară că va nominaliza candidații la funcțiile de primari în localitățile unde urmează să aibă loc alegeri locale noi pe 20 mai, după ce vor fi realizate toate procedurile de către Comisia Electorală Centrală în acest sens.

Într-o declarație remisă presei, PSRM menționează că merge în aceste alegeri ca „să învingă și să aducă în localități ordine, dreptate, echitate socială, dezvoltare durabilă”, transmite IPN.

PSRM remarcă faptul că timp de nouă ani la guvernare în Republica Moldova și timp de 11 ani la cîrma capitalei s-au aflat persoane care în loc să dezvolte țara și Chișinăul, au distrus și puținele începuturi bune care au existat pînă la ei. Potrivit socialiștilor, aceștia au divizat societatea, invocînd tot felul de pretexte și argumente sterile ale propriei incapacități de administrare.

Potrivit PSRM, incompetența și iresponsabilitatea au avut un singur rezultat – Republica Moldova se află în topul celor mai sărace țări ale lumii, iar capitala – este lider în topul celor mai urîte orașe. „Administrarea din ultimii ani a țării și a Chișinăului poate fi caracterizată în cîteva cuvinte: corupție, trafic de influență, delapidare de fonduri, furtul patrimoniului, haos, birocrație excesivă, batjocură față de oamenii simpli și lipsa viziunilor de dezvoltare”, se spune în declarație.

„Și de această dată, așa cum au procedat în repetate rînduri, toți încearcă să se unească nu pentru un scop nobil – pentru o viață mai bună a cetățenilor țării, dar împotriva cuiva”, se mai spune în declarația socialiștilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?